Andreas Falk

Andreas har arbetat med idrott och friskvård sedan 2003 och har utbildat sig till bland annat bollcoreintruktör, spinninginstruktör, testledare och har sedan 2003 utbildat sig inom mental träning.

 

Sedan 3 år tillbaka har Andreas framgångsrikt coachat löpare på alla nivåer. Allt ifrån nybörjare till några av Sveriges allra bästa ultralöpare. Andreas är också en mycket uppskattad föreläsare inom områdena inspiration och motivation.

 

1999 fick Andreas upp ögonen för extrem långdistans, först var det multisport men ganska snart var det ultralöpningen som gällde. Idag är Andreas en av Europas allra bästa ultralöpare med flera resultat i världsklass.

Jessica Falk

Jessicas brinnande intresse för träning började efter att hon fått sitt första barn år 2000. 2003 utbildade hon sig till styrketräningsinstruktör arbetade som det under några år. Samtidigt instruerade hon även i spinning. 2009 utbildade hon sig även till coreinstruktör.

 

Jessica är idag också licensierad Personlig Tränare.

 

Jessica har sedan barnsben gillat idrott och att tävla. När hon var yngre tävlade hon i längdskidåkning och på senare år har hon också tävlat i multisport. Numera är det löpning hon satsar på.