Hur går det till?

Träningen kan utföras antingen på gym, hemma hos dig eller utomhus. Du måste med andra ord inte ha ett gymkort för att vi ska kunna träna ihop. Jag anpassar mig efter dig. Jag utgår från Åkersberga. Om du bor inom 1 mil från Åkersberga tar jag mig till dig utan extra kostnad. Bor du längre bort kan jag, om du vill, komma till dig för en mindre kostnad utöver priset för ett PT-tillfälle.

 

Om du har ett gymkort idag och vill att jag kommer och tränar dig på ditt gym behöver du bara kontrollera att det går bra för dem som driver gymmet att jag kommer dit som din PT. 

 

Jag utformar och planerar din träning och hjälper dig under hela träningspasset. Jag ger dig också träningsprogram för att du ska veta vad och hur du ska träna på egen hand.

 

För att vi ska kunna följa dina framsteg kommer vi regelbundet genomföra lämpliga tester och mätningar.

Duoträning

Vill du träna tillsammans med din partner eller en vän? Under duoträningen håller jag i ett träningspass för två där jag ser till att ni hjälper varandra att ge det där lilla extra.

 

Skillnaden mellan duoträning och vanlig personlig träning är att jag gör ett träningsprogram som baseras på er två och därmed inte blir lika individuellt. I programmet ingår många parövningar för att ni ska utföra träningen ihop och därmed bli varandras stöd i vägen mot målet.

Idrottsanpassad styrketräning

Om du till exempel är löpare, golfare m.m. och vill veta vad du ska tänka på när du styrketränar är detta ett alternativ för dig.

 

Tillsammans går vi igenom vad som är viktigt när det gäller din styrketräning utifrån din idrott. Vi går också igenom olika övningar. Vid det andra tillfället följer vi upp föregående tillfälle och jag kör ett träningspass med dig.

Konceptet med Personlig träning bygger på kontinuitet då det ger det bästa resultatet men man kan givetvis köpa enstaka träningstillfällen.