Personlig Träning med Jessica Falk

Med mig som lic. personlig tränare kan du vara säker på att du har någon på din sida som strukturerar upp din träning, får dig att ge det där lilla extra varje gång vi tränar ihop och hjälper dig att hitta motivationen att fortsätta även när det känns tufft.

 

Jag kan hjälpa dig både på kort och lång sikt. Jag kan ge dig nytändning i din egen träning i form av enstaka träningspass där jag får dig att ge allt du har. Jag kan också hjälpa dig över en längre period med att lägga upp din träning från början med allt vad den bör innehålla.

 

Tillsammans utgår du och jag alltid från där du står idag och det mål du har. Jag har inga färdiga mallar som passar alla. Jag hittar det sätt som fungerar för dig.

 

Om Du är redo att ta nästa steg mot Ditt mål kan jag hjälpa Dig att nå ända fram!

Mammaledig och vill komma i form? Ta med dig babyn på träningspasset!

Nybörjare och osäker på hur du ska komma igång med träningen? Jag ser till att du gör rätt från början!

Tävlar du i någon idrott? Är du t.ex. löpare och vill veta hur just Du ska styrketräna? Jag hjälper dig med idrottsspecifik styrketräning 

som gör dig ännu bättre!

Skadad? Har du någon skada som Du vill ha hjälp att bli av med? Det kan till exempel handla om ryggproblem, en ömmande hälsena eller något annat. Jag kan hjälpa dig med övningar som minskar besvären och som gör Din kropp starkare och mer redo att möta vardagens belastningar!