Referenser

"Andreas har hållit ett antal mycket intressanta och engagerande föreläsningar som fått höga betyg hos deltagarna. Beroende på tema har Andreas alltid spännande reflektioner varvade med egna erfarenheter som får med hela gruppen i diskussionerna. Jag rekommenderar varmt Andreas som föreläsare och mest nytta har vi fått av föreläsningarna kring "Inspiration" och ”Coacha dig självl".

Magnus Kuchler

Delägare

Ernst & Young

 

”Jag har haft den stora äran att vid ett flertal tillfällen få lyssna till Andreas spännande föreläsningar. På ett äkta och inspirerande sätt har Andreas förmågan att väcka tankar kring hur man sätter upp viktiga mål i livet, både inom träningen och privat. Det är en fantastisk upplevelse att få följa Andreas genom de enastående och otroliga löparbedrifter han genomfört genom åren. Jag, gång efter annan, kommer aldrig att sluta imponeras över hur mycket denna ultralöpares kropp och psyke faktiskt mäktar med”.

 Malin Engström
ME Hälsokonsult


"Andreas är en inspirerande föreläsare och coach. Han fokuserar på det som är viktigt och hjälper att hitta saker som motiverar. Han har en fantastiskt förmåga att förmedla metoder och verktyg som alla kan använda, oavsett vad man vill uppnå. Jag är en vinnare som har utvecklats både i min träning och som människa!"

Elizabeth
Försvarsmakten