Referenser - Löparcoachning

"Jag kände att jag kört fast lite med träningen och stod och trampade på samma ställe. Glädjen var borta. Fick höra talas om Andreas, kontaktade honom och så startade vi upp ett samarbete. Då jag börjar komma upp lite i åldern orkar inte kroppen träna på samma sätt som i yngre dagar. Med den struktur och den röda tråd som Andreas infört i min träning, känner jag att jag hanterar träningen på ett mycket bättre sätt nu. Inga skador, jag utvecklas och framförallt känner jag glädjen för att träna igen. Tränar rent tidsmässigt mindre nu än tidigare. Andreas är lyhörd för problem som dyker upp och det hålls en kontinuerlig kontakt. Ändringar i schemat p g a resor, sjukdom osv fixar Andreas blixtsnabbt om det behövs. Jag är en mycket nöjd kund!" Krister Eriksson - Stockholm Multisport
 
"Min familj gav mig ett antal lektioner hos Andreas i 40-årspresent hösten 2009. Jag hade då sprungit i några år och genomfört ett antal maraton och ultror. Mitt stora mål var att klara av ett 100 mileslopp och det blev fokus när jag och Andreas började jobba ihop i november 2009. Det var då 5 månader kvar till loppet. Genom att tillsammans arbeta fram den träning som jag svarade bäst på så utvecklades jag snabbt och kunde tack vare Andreas periodiserade och omväxlande upplägg hantera allt längre distanser och större belastning. Pga knäproblem fick jag bryta det loppet, men hade då ett helt år på mig till nästa chans, vilket gav oss rejält med tid. Andra gången gick det vägen och jag sprang drygt 160 km utan några problem. Tre dagar senare kunde jag börja träna igen! Jag är vid 42 års ålder i mitt livs bästa form och har förverkligat min dröm. Det har Andreas hjälpt mig att uppnå.
Jag fortsätter arbeta med Andreas för det ger min träning mening. Jag vet varför jag genomför i princip vartenda pass, då de är en kugge i ett större maskineri. Inget slöseri med tid, utan fokuserad träning som ger resultat. Min tid är för värdefull för att jag ska slösa bort den på träning som inte fyller en specifik funktion."
Sebastian Lauterbach